O soluție mai bună pentru a colabora cu clienții tăi.

         

Noi te ajutăm să-ți ții clienții organizați și informați. Devenind partener AccountB obții un avantaj competitiv pentru serviciile tale, ești mai organizat, oferi o experiență diferită, creezi relații mai puternice cu clienții tăi și îți crești afacerea.

Ești interesat? 
Cum să te contactăm?

De ce să fii partener AccountB?

Oferi o experiență diferită

Clienții tăi vor beneficia de o experință total nouă pentru serviciile tale de contabilitate. Folosind o interfață simplă și ușor de utilizat, rapoarte financiare vizuale, și transparență maximă.

Îți crești afacerea

Devino partener și îți trimitem clienți potriviți specializării și experienței tale, clienți verificați și validați din zona ta, care caută servicii contabile pentru afacerea lor. Tu verifici profilul clientului, planifici o discuție și preiei contabilitatea.

Te ajutăm cu munca ta

Echipa AccountB te ajută cu sarcinile zilnice pentru ca tu să-ți poți extinde afacerea preluând mai mulți clienți, fără a-ți extinde echipa. Suntem pregătiți să te ajutăm atunci când ai nevoie.

Ce face AccountB pentru tine?

Totul într-un singur loc

Centralizăm documentele, extrasele de cont, discuțiile, sarcinile, obligațiile, totul într-un singur loc, ușor de găsit.

Discuțiile centralizate

Te ajutăm să găsești rapid ce ai nevoie și să ții discuțiile într-un singur loc. Eviți problemele care apar de obicei în urma comunicării pe mai multe canale precum email, chat, sms, etc.

Documente și fișiere

Ai toate documentele de la client într-un singur loc, adaugi comentarii și semnalizezi documentele cu probleme. Atât tu cât și clientul tău vedeți ce documente au fost luate la cunoștintă și care au probleme.

Documente contabile accesibile

În fiecare lună pui documentele contabile la dispoziția clientului și el le poate descărca oricând are nevoie de ele.

Rapoarte vizuale

În funcție de documentele contabile generate de tine, platforma AccountB va crea rapoarte vizuale care ajută clienții să înțeleagă mai bine situația lor financiară.

Aducem aminte clienților

Reamintim clienților în locul tău pentru ca tu să nu trebuiască să o faci. Poți defini liste de sarcini pentru clienți și AccountB le va aminti regulat de sarcinile sau obligațiile pe care le au de îndeplinit.

Promitem să îți facem munca mai ușoară

Echipa AccountB dezvoltă activ unelte pentru a-ți face munca mai ușoară și pentru a oferi o experință mai bună clienților tăi.

Fiind partenerul nostru beneficiezi de uneltele pe care le construim pentru a obține un avantaj competitiv.

Ești interesat? 
Cum să te contactăm?